Forhandleravtale med Helserespons

Vika har inngått forhandleravtale med Helserespons

HelseRespons Allmenn er et SMS-timebestillingssystem for fastlegekontorer. Produktet gir pasienter mulighet til å bestille time og andre tjenester ved å sende en enkel SMS. Bestillingen sendes som tekstmelding med kodeord til kortnummer 2097. HelseRespons Allmenn er med på å løse tilgjengeligheten på en enkel, effektiv og rimelig måte. Resultatet har gitt pasienter og helsepersonell en lettere og bedre hverdag. HelseRespons har tusenvis av fornøyde pasienter.


Fordeler med Allmenn:

  • Bedrer servicen, -flere fornøyde pasienter
  • Bedrer tilgjengeligheten, -lojale pasienter
  • Åpent for bestillinger 24 timer i døgnet
  • Rimeligste løsning for pasient. Kun 3,- pr SMS
  • Kombineres med alle journalsystemer
  • Fornøydhetsgaranti, fri support og opplæring
  • Tilkobling via helsenett eller vanlig internett
  • Inkluderer egen hjemmeside for legekontoret
  • Avlaster i pauser, ferier og ved fravær
  • Eneste bestillingssystem som garanterer at svar når pasienten

 

Pasientene trenger kun mobiltelefon. I løpet av et halvt år har enkelte legekontorer oppnådd å flytte nærmere 25% av telefontrafikken over på SMS. Resultatet er et friskmeldt sentralbord, mindre klager og flere fornøyde pasienter som endelig kommer i kontakt med legen sin.

Brukervennlig
Vi unngår kompliserte koder og bruk av personnummer. Slik oppnår vi høy bruk og få feil. Vår løsning sparer tid og innfører ingen unødvendige rutiner på legekontoret.

Lett å komme i gang
Oppstart tar en dag. Ingen installasjon. Fri support. Brukeropplæring av personell utføres i ordinær arbeidstid. Normalt rekker det med 10 minutters instruksjon på stedet eller pr telefon.

Hva får du i tillegg?
Eget valgfritt kodeord, f.eks navnet på legekontoret. Mulighet for å sende manuelle beskjeder til pasienter på SMS. Egen hjemmeside for legekontoret, som du enkelt redigerer selv og med utskrift som handout. Internettbestilling og fem epost adresser.

Fornøydhetsgaranti
Følg våre instruksjoner og vi garanterer at tilgjengeligheten er vesentlig forbedret innen 6 måneder. Hvis ikke - pengene tilbake!

Retningslinjer for behandling av data
I.h.t. Datatilsynet vil behandlingen av opplysningene ikke utløse en selvstendig meldeplikt, da behandlingen vil falle inn under det samme formål som for behandling av pasientopplysninger som allerede skjer ved legekontoret. Se produktdatablad.

Markedets eneste leverandør
med full kontroll fra sender til mottaker. Vi drifter og eier vår egen plattform for SMS med eget kortnummer. Vi kan derfor kvalitetssikre meldingstrømmen og sikre at pasient alltid får meldingen.

Hvem leverer HelseRespons?
Produktet leveres av WapTheWeb AS. Selskapet har 6 års erfaring i utvikling og drift av mobile tjenester.

HelseRespons er utviklet av den ledende leverandøren av SMS-tjenester til Helse-Norge

Tregheter - løst

Vi har problemer med trafikk fra utenlandske server som medfører tregheter hos oss. // Les mer...

Ny tjeneste er tilgjengelig for våre helsekunder.

Vika har opprettet en drift tjeneste som setter oss i stand til å få "online" informasjon fra servere og nettverk ute hos kunder i NHN. Ta kontak for mer informasjon. // Les mer...

Pasientsky

sin løsning med "Connected Clinic" er ikke en anbefalt løsning som Vika kan stå inne for. Vika advarer mot 5 års bindingstid på denne typen avtale. // Les mer...