Serverdrift og ASP-tjenester

Vika tilbyr drift av kundens dedikerte servere i vårt driftssenter.
Disse løsningene er spesielt godt egnet for bedrifter som ønsker en enklest mulig IT-hverdag, uten å måtte tenke på vedlikehold, sikkerhet og backup. Avansert infrastruktur og sikkerhetsløsninger sørger for en best mulig oppetid for kundens data og tjenester.

ASP-tjenester innebærer at Vika leverer IT driftstjenester fra delte terminalservere som er sentralisert i vårt driftssenter.
Disse løsningene egner seg best for små bedrifter eller enkeltmannsforetak som har behov for en sikkert og enkel platform som virksomheten kan vokse på.

Alle brukerne får en enkel og sikkert tilgang til sine data uavhengig av lokasjon ved hjelp av våre avanserte VPN-løsninger.
Data er alltid tilgjengelig, uansett hvor man måtte befinne seg.
 
Løsningene er basert på Microsoft Windows Terminal Server og VMware.
Vika er ansvarlig for sikkerhet og backup av kundens data etter avtale.

For spesifikasjoner og tilbud, ta kontakt med oss for å få kartlagt deres behov for en enklere IT-hverdag.

Tregheter - løst

Vi har problemer med trafikk fra utenlandske server som medfører tregheter hos oss. // Les mer...

Ny tjeneste er tilgjengelig for våre helsekunder.

Vika har opprettet en drift tjeneste som setter oss i stand til å få "online" informasjon fra servere og nettverk ute hos kunder i NHN. Ta kontak for mer informasjon. // Les mer...

Pasientsky

sin løsning med "Connected Clinic" er ikke en anbefalt løsning som Vika kan stå inne for. Vika advarer mot 5 års bindingstid på denne typen avtale. // Les mer...