Legekontor / helseforetak

 

Legekontor / helseforetak

Vika AS har mer enn 17 års erfaring med drift av legekontorer, primært i innlandet, men også over lengre avstander med kunder lokalisert bl.a. i Kristiansand, Trondheim, Oslo, Sandvika og Jessheim.
Våre kunder i helsesektoren benytter forskjellige journalsystemer og vi kan derfor tilby en bred erfaring og kompetanse rundt de fleste journalsystemene på markedet, samt deres EDI-løsninger for elektronisk meldingsflyt og spesialprogramvare for EKG, spirometri, ØNH-spesialister, tannleger m.m.

Som partner med Norsk Helsenett gir vår fjerndrifts tjeneste raks og enkel tilgang til kunden PC-er og server ved behov for support, konfigurasjon og oppsett, oppgraderinger og andre generelle henvendelser.
Vika har siden 2001 vært med i prosjekter knyttet til Norsk Helsenett (daværende Øst Norsk Helsenett)
Vi samarbeider tett med de private røntgen selskapene i Norge vedrørende installasjon og oppsett av elektronisk røntgen rekvisisjoner på legekontorene i Norge.

Tregheter - løst

Vi har problemer med trafikk fra utenlandske server som medfører tregheter hos oss. // Les mer...

Ny tjeneste er tilgjengelig for våre helsekunder.

Vika har opprettet en drift tjeneste som setter oss i stand til å få "online" informasjon fra servere og nettverk ute hos kunder i NHN. Ta kontak for mer informasjon. // Les mer...

Pasientsky

sin løsning med "Connected Clinic" er ikke en anbefalt løsning som Vika kan stå inne for. Vika advarer mot 5 års bindingstid på denne typen avtale. // Les mer...