Sentral og lokal drift av journalsystemer

Våre kunder benytter seg av mange forskjellige journalsystemer og vi kan derfor tilby bred erfaring og kompetanse rundt de fleste systemene på markedet, samt deres EDI-løsninger for sending og mottak av elektronisk meldinger. Vi tilbyr drift og vedlikehold både lokalt hos kunden og sentralt hos oss hvor det hele settes opp i skyen med sikker tilkobling via Norsk Helsenett.

Med fokus på kvalitet og fornøyde kunder, er vi åpne for å finne den løsningen som passer best for dere. Vi tar behov og krav i betraktning når vi setter opp et tilbud for deres kontor.

 

Drift og vedlikehold av EDI

Vika har mange års erfaring med EDI løsninger og kan hjelpe våre kunder slik at en kan kommunisere med resten av helse Norge uten å være usikker på om dette fungerer. Vika samarbeider tett med de private røntgenselskapene i Norge vedrørende installasjon, oppsett og feilsøking av elektronisk røntgenrekvisisjon på legekontorene.

 

Drift av spesialistkontorer

I tillegg til drift av ordinære legekontorer, drifter vi også spesialistkontorer. Vi har erfaring og kompetanse med programvare relatert til spesialistklinikker og kan bidra med installasjon, vedlikehold og feilsøking på programvaren.

 

Vika fjernhjelpsløsning

Vika fører en egen løsning for fjernhjelp som er godkjent av Norsk Helsenett. Tjenesten baserer seg på det anerkjente programmet TeamViewer med noen små modifikasjoner for å gjøre programmet egnet til bruk i Norsk Helsenett.

 

Vika hosting Norsk Helsenett

Leverandører med behov for tjenester i Norsk Helsenett benytter oss til hosting av sine driftskritiske tjenester som oppdateringstjenester og databaseservere.

Kontakt oss gjerne for råd eller et uforpliktende tilbud.