Sentral drift av server og applikasjoner

Vi gir kundene våre muligheten til å ha driftsutstyret stående hos oss. Dette passer godt for mindre bedrifter og/eller bedrifter som ikke har en egnet plass til å oppbevare utstyret. Skyløsningene våre kan tilpasses for å ivareta kundens verdier og interesser.

 

Sikker pålogging

Vi tilbyr sikker pålogging ved hjelp av kodebrikke eller smartkort. Dette er for å sikre og ha kontroll på hvem som logger seg på i andre enden. Dette kan vi forsikre oss om ved å bruke en 2-faktoridentifisering eller ved pålogging med et personlig smartkort.

 

Hybride skyløsninger

Et eksempel kan være å gå for en hybrid skyløsning hvor dere har en server stående sentralt hos oss , hvor vi også integrerer en privat skyløsning som f.eks Microsoft Office365, Google G Suite eller Amazon Drive. Dette kan være en god idé for bedrifter hvor de ansatte arbeider mye på farten og/eller har uker med mye arbeid utenfor kontoret.

 

Pasientjournaler i skyen

Vi leverer også godkjente skyløsninger for Norsk Helsenett. Dette er ideelt for små legekontorer eller en solopraksis, hvor vi kan lage en kostnadseffektiv løsning.

Kontakt oss gjerne for råd eller et uforpliktende tilbud.