Det finnes mange kjente sårbarheter og utdaterte programvareversjoner som kan utnyttes. Ofte er disse sårbarhetene på Internett – uten beskyttelse fra bedriftens interne sikkerhet. Enda verre, kan ansatte ubevisst gjøre det mulig for hackere å finne veien inntil bedriftens endepunkter og nettverk.

Tre grunner til å velge Panda Adaptive Defense 360

  1. Zero Trust – Adaptive Defense 360 er en tjeneste som klassifiserer 100 % av alt som kjører på enhetene ved å analysere alle mistenkelige og ukjente prosesser/applikasjoner. Den bruker sAI-algoritmer i Panda sin sky-plattform, og verifiseres til og med av våre sikkerhetseksperter ved behov. Som et resultat er alle kjørbare filer enten godkjent eller bemerket som «skadelig programvare». Kunden trenger ikke foreta seg noe selv, da alt er helautomatisk.
  2. Spar tid og ressurser – trusseljakt krever et svært dyktig IT-team som må bruke mange timer før de oppdager trusselen, og finner en løsning. Med Adaptive Defense 360 sin avansert løsning, overvåker sikkerhetsanalytikere kundens endepunktmiljø. Den informerer om potensielle pågående angrep og kartlegger kilder. Den oppdager anomalier og relevante hendelser, og reduserer angrepsflaten.
  3. Sky-plattform – Med Adaptive Defense 360 sin sky-plattform er det enkelt å distribuere, konfigurere og administrere endepunktsikkerhet. Den gir umiddelbar beskyttelse og kommunikasjon med endepunktene.
Kontinuerlig overvåkning av prosesser på bedriftens arbeidsstasjoner og servere.
Automatisk klassifisering ved bruk av AI
Sikkerhetseksperter klassifiserer alle prosesser som ikke kan klassifiseres av AI